NoniPura Vitta Noni Juice

Products
Noni Juice
 Noni Tablets
Noni & Spirulina
Borojo Juice
Borojo capsules
Euphoria Natural
Maca
Propolis
Omega 3
Contact Us
English
Español
Hebrew
Arabic
Portugues

More information
Noni
Borojo

Pura Vitta Noni Sap


Pura Vitta Nonisap heeft een hoge concentratie noni, vermengd met natuurlijk druivensap voor een betere smaak. Als je zou weten hoe de noni vrucht ruikt en smaakt, zou je direct het verschil herkennen tussen Pura Vitta en andere merken. Wij gebruiken verse nonivruchtenpulp.

Onze noniplantages zijn zeer dichtbij de productie-installatie gevestigd; wij gebruiken geen gedroogd, bevroren of verpulverde noni om onze sap te maken. Wij gebruiken alleen verse nonivruchten.

Onze Nonisap is gepasteuriseerd. De eigenschappen van Noni worden niet door dit proces beschadigd of beïnvloed. Het sap van noni zou voor uw bescherming altijd moeten worden gepasteuriseerd.
Pura Vitta wordt verkocht in Latijns Amerika, de Bahamas, Europa en het Midden Oosten sinds 2000.

Het plukken van de nonivruchten en het productieproces wordt gedaan onder strikte supervisie.

Wij gebruiken geen meststoffen en geen pesticiden in onze landbouwbedrijven, ons noniproduct wordt 100% organisch gemaakt.
Er zijn geen extra conserveringsmiddelen toegevoegd aan onze nonisap.
Pura Vitta produceert zijn Sap Noni in dikke, donkere glazen flessen om het product tegen licht te beschermen; dit is het beste type verpakking voor dit product.

Pura Vitta Nonisap heeft een houdbaarheid van 2 jaar voordat de fles geopend wordt. Na opening de nonisap gekoeld bewaren.


Pura Vitta Noni Juice

Pura Vitta Nonisap
33.8oz / 1 litre

Noni from Panama

De nonistruik komt in vruchtbaar land tot bloei, over het algemeen dichtbij de kust; het groeit tot 3 m hoog (of meer) en geeft het hele jaar door vruchten.
Het fruit is groen tot het gerijpt is, daarna wordt het lichtgeel. Het fruit in ongeveer 8 cm in diameter, en zijn pulp is bruinachtig en compact.


Oorsprong en geografische spreiding: Panama, meestal op het gebied van Bocas Del Toro, Dubbelpunt, en San Blas.
Buiten van Panama: Antillen, Azië, Midden-Amerika, Oceanië (incl. Australië).

II. Oorsprong van het Noni vrucht.
De nonistruik komt voor in India, Antillen, Azië, Centraal Amerika, en Oceanië en Australië (de Botanische Tuinen van Missouri).
Wegens de aanwezigheid van anthraquinone in de wortels en schors, worden deze delen gebruikt als bronnen voor kleurstoffen (Thomson, 1971), een gebruik waarvoor Noni in Polynesië, Azië en Europa tot de jaren '50 populair bleef.


Morinda citrifolia L. (de wetenschappelijke naam) wordt gebruikt in Polynesië als volksmedicijn (Hirazumi, 1997). Het fruit, de bloem, de bladeren, de schors en de wortel worden allen gebruikt voor diverse geneeskrachtige doeleinden. Het Wetenschappelijke Comité voor het Advies van het Voedsel over nonisap (11 december 2002) beschrijft dit uitgebreider.

Het nonifruit (Morinda citrifolia L.) groeit lokaal in Panama. Het nonifruit dat in de bereiding van het sap van Pura Vitta wordt gebruikt komt ook uit Panama. De werkzame stof die in het sap van Pura Vitta wordt gebruikt is Morinda citrifolia L.
Een studie door Missouri Botanical Gardens in 1980 met de naam “Flora of Panama”, laat zien dat Morinda Citrifolia L. oorspronkelijk uit Panama komt. De resultaten uit Missouri Botanical Gardens’ database kunnen worden geraadpleegd via internet via http://mobot.mobot.org/W3T/Search/panama.html.

Geef het zoekwoord “Morinda Citrifolia” op in het zoekveld onderaan de pagina.

Noni fruit
Noni vrucht


CONSUMPTIESUGGESTIE: PURA VITTA NONI SAP

Pura Vitta Nonisap heft een hoog percentage nonifruit in zijn formule en is gemixed met een kleine hoeveelheid druivensap voor een verbeterde smaak. Pura Vitta nonisap is geheel natuurlijk.

Volwassenen
1 eetlepel in de morgen op een lege maag. 1 eetlepel 30 minuten voor het diner.

 

 Noni Benefits |Noni Tablets | Noni & Borojo | Borojo juice | Maca | Propolis | Omega 3 | Contact Us | Borojo info

Earthly Products
Earthly Products Inc.
P.O Box 0832-0073 World Trade Center Panama, Rep. of Panama
Tel: (507) 213-9901 Fax: (507) 213-8109. To contact us, click here